Arkan nummer II

SMÅ ARKANER

Arkan nummer I

II Stavar 

Nyckelord: 

stabil, självsäker, viljekraft, dominerande, översittare, Polaritet, konflikt, dualitet, dominant personlighet, mogenhet och coherent.

II Stavar

ALLMÄNARÅD

Oppna dig inför alla nya eventuella impulser och nya kontakter  som kommer till dig, är tiden för att vidga sina vyer

Ta vara på allt och alla som finns omkring dig.

Ess i sviten Stavar indikerar positiva energier och början och på olika processer till exempel företag, familj.

Dina mål kommer att gå uppfyllelse, när det gäller till exempel pengar, skapande, sexuell tillfredsställelse. Nya möjligheter och situationer uppstår såsom nya idéer, nytt arbete, fruktsamhet och framgång i affärer.

Nyckelord: 

(Själv) bedrägeri, impotens d vs kraftlöshet, gränslöshet, brist på engagemang, splittring, begynnande frustration.

Den Omvända Trollkarlen

Den Omvända Trollkarlen påpekar att vi måste vara försiktiga och vaksamma på fusk och manipulation. Den Omvända Trollkarlen kan vara en varning för att du står inför bedragare som vill övertyga dig om att gå in på en stig som bara passar honom/henne.

Personen kommer att använda all sin kraft att övertyga dig, utnyttja din godtrogenhet och din entusiasm.

Den Omvända Trollkarlen visar sig också, när du känner dig omotiverad och förvirrad, och oförmögen att definiera och att hålla fast vid din avsikt att nå ditt mål.

Du får här ett påpekande att du av någon anledning saknar den rätta viljan, eftersom du inte innerst inne är helt övertygad om vad du vill eller önskar.

Kanske handlar du mer från “måste” än från “vilja”. I ett sådant läge kommer du inte heller uppnå det som är viktigt för dig.

Kanske vet du inte ens vad som egentligen är viktigast för dig.

Det är dags att söka och upptäcka vad du verkligen vill! Här kan du finna nyckeln till att återställa din energi, din motivation och ditt självförtroende.

Den Omvända Trollkarlen i en läsning visar att du kan komma att uppleva brist på initiativ, råka ut förseningar och att människor i din omgivning saboterar.

Du upplever motgångarna som omöjliga att ta sig förbi, vilket resulterar i känslor av hjälplöshet.  Du drabbas av tanken och övertygelsen, att du aldrig kommer i mål trots stora insatser.

Andlig Mening

Trollkarlen i din läsning berättar att det är dags att använda medvetenheten om dina andliga krafter. Detta betyder i praktiken att du får tillbaka kontrollen över dina mentala aktiviteter, kan förtydliga dina idéer, definiera vad du vill kunna visualisera i detalj och planera dina steg för att flytta i en bestämd riktning.


Trollkarlen pekar alltid vilken inställning vi har till att påbörja något, att rulla skjortärmarna och göra det verkliga arbetet.

Vi vet att vi är kopplade till Trollkarlens energi, när saker visar sig vara överraskande lätta, snabba och samordnade. Förklaringen ligger i att är resultatet hänger samman med viljan som styrs av vår själ.

Trollkarlen leder oss och lär oss hur man tar kommandot över sinnena och blir ledare i våra liv. Sedan kan vi fastställa våra syften och prioriteringar, upprätta planer för att nå våra mål.

Liksom allt vi vill utveckla i denna värld, måste det först vara förankrat i vårt inre.

Hur integrerar du Trollkarlen och magiken i ditt eget liv?

Visualisera ditt mål, planera, gör beskrivningar som riktar in dig mot vad du vill uppnå, genomför specifika åtgärder som stämmer överens med vad du vill skapa och åstadkomma.

Numerologi

Människor som förknippas med talet I visar generellt prov på:

kreativitet, självständighet, originalitet, självkänsla och självförsörjning;

individualistisk och aggressiv natur, initiativkraft, banbrytande anda, mod, extraordinär vilja och beslutsamhet.

Talet I är symbolen för ledarskapets färdigheter och förmågor samt för befälsuppdrag. Människor i den här kategorin är ambitiösa och villiga att ta risker för att nå toppen. De lockasav  och anställs gärna för att utmärka sig i arbete och företag.


Ibland är människor som förknippas med talet I överdrivet fasta eller aggressiva, dominerande, impulsiva, självcentrerade, fördömande och hårda.

Även om de är kärleksfulla och snälla, har de svårt att visa sina känslor. De kan samtidigt vara överraskande inåtvända och reserverade.

Pin It on Pinterest